Gör testet

Konsulter från 

Lær Java og start en ny karriere inden for IT

Lær Java og start en ny karriere inden for IT

Vil du arbejde med et af verdens mest populære programmeringssprog? Nu åbner vi for optagelsen til vores 12 ugers intensive Java-uddannelse og du har chancen for at blive en del af vores næste forløb! På 12 uger giver vi dig de rette kompetencer og værktøjer, du skal bruge for at starte en ny karriere som IT-konsulent, derudover garanterer vi dig en fastansættelse efter endt uddannelse!

Lämna din ansökan senast:

2022-09-16

Examen:

Start:

2023-03-03

2022-11-28

ansøgningsfrist:

2022-09-16

eksamensdag:

opStart:

2023-03-03

2022-11-28

Selvstudie og juleferie; 23. december, 2022 – 6. januar, 2023

Karrieremuligheder

Vil du bygge fremtidens apps?

Java er et af verdens mest brugte programmeringssprog og anvendes til alt fra mobilspil, supercomputere til store forretningskritiske systemer inden for eksempelvis bank og forsikring. Det er objektorienteret, platformsuafhængigt og har en god ydeevne, hvilket betyder, at sproget anvendes bredt og mange virksomheder anvender det blandt andet til at udvikle softwaresystemer, bygge platforme og apps.

Efterspørgslen på kompetencer inden for Java er høj og med den erfaring du opnår på vores forløb, vil du opbygge et solidt fundament for at starte en ny IT-karriere. De 12 ugers uddannelse er kun begyndelsen, og du vil efterfølgende for uddannelsen fortsat udvikle og bygge videre på dine kompetencer, når tiltræder jobbet som konsulent. Udover at lære programmering får du ligeledes konkrete værktøjer, der hjælper dig i IT-konsulentrollen.

Uanset om du har tidligere programmeringserfaring eller ej, vil du på dette forløb blive udfordret og udvikle dig. Du vil gennemgå en spændende men stejl læringskurve, og med den rette motivation kan dette forløb være en effektiv vej ind i IT-branchen for dig, der ikke er bange for en udfordring!

Er du nysgerrig efter at høre, hvad vores alumner mener? Læs om Tascha, der skiftede karriere fra at have arbejdet med kundeservice i mere end 10 år til at blive IT-konsulent ved Capgemini på 12 uger.

Det lærer du i løbet af 12 intensive uger:

 • Versionsstyring med Git og GitHub
 • Introduktion til programmering i Java
 • Datastrukturer og algoritmer
 • Objektorienteret programmering (OOP)
 • JVM og Java-platformen
 • Introduktion til databaser og SQL og forbindelsen til Java
 • Introduktion til webudvikling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS

Hvem søger vi?

Det intensive træningsforløb, der fører til et garanteret job, passer til dig:

 • Der er interesseret i et job, hvor du kan kombinere problemløsning med kreativitet.
 • Som har en stærk motivation og en vilje til at deltage i en krævende intensiv uddannelse, og motivation for at starte et job som IT-konsulent
 • Som har en fleksibel tilgang, tålmodighed og modet til at sætte dig selv i udfordrende situationer. Den intensive træning og starten på en ny karriere er givende, men kræver en stor indsats
 • Der behersker dansk og engelsk på højt niveau, både mundtligt og skriftligt
 • Lyder det som noget for dig? Så kan dette meget vel være den rette vej for dig!

Academic Work er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, som begynder med tests for at vurdere, om du har dét, der skal til for at lære Java og indgå i rollen som IT-konsulent efter blot 12 uger – er du klar på en udfordring? Tag testen via ansøgningsfunktionen i højre hjørne.

Efter endt uddannelse venter en fastansættelse via Academic Work med opgaver hos en af de ansættende kundevirksomheder.

Vi tilbyder:

 • Intensiv uddannelse baseret på Accelerated Learning - læs mere om vores pædagogik nedenfor!
 • Et fast job gennem Academic Work, ansat som konsulent for en af deres kundevirksomheder
 • En effektiv vej til en ny karriere inden for IT, hvor tidligere erfaring ikke er et krav

Hurtig vej til en ny karriere

Den intensive træning gennemføres i bootcamp-format på 12 uger. Uddannelsen tager udgangspunkt i undervisningsmetoden, Accelerated Learning - hvilket betyder højt tempo, kortere teoretiske gennemgange og en del praktisk arbejde, både individuelt og i grupper. Din udvikling er vigtig for os på AW Academy. Derfor vil du under uddannelsen modtage støtte fra undervisere og have løbende afstemninger med forløbets Program Manager fra AW Academy for sikre, at du lærer tilstrækkeligt, men mest at alt for at sikre, at du har det godt undervejs!

”Det var så sjovt at være en del af en klasse med engagerede personer. Lærerne er utroligt vidende og dygtige, og jeg så altid frem til næste dag for at lære mere ”- Benjamin, AW Academy-alumne.

Vores IT-uddannelser udvikles i tæt samarbejde med arbejdsmarkedet og vores undervisere, så du har de bedste forudsætninger for at komme i gang med at bygge din nye karriere op som junior IT-konsulent. I løbet af de sidste to uger af uddannelsen vil du forbinde alle de emner, du har lært, i ét afsluttede projekt, hvor du og din gruppe kan vælge at udvikle eksempelvis en app, en tjeneste, et produkt, et spil eller realisere det hobbyprojekt, du altid har drømt om.

I denne artikel kan du møde vores underviser Fredrik og læse, hvorfor han mener, at AW Academy konsulenter er unikke for arbejdsmarkedet.

Uddannelsen gennemføres som hybrid undervisning, hvor du som deltager kan deltage enten via vores lokaler i København eller digitalt via vores online læringsmiljø. Undervisningen er skemalagt og finder sted mandag til fredag, kl. 08:00-16:00. Desuden skal der forventes selvstudie uden for undervisningstid.

Ansøgningsprocessen

For at søge om en plads på uddannelsen skal du være over 18 år og have et godt kendskab til dansk og engelsk. Ingen tidligere erfaring er nødvendig!

Følgende trin er en del af vores rekrutteringsproces:

 • Trin 1. Udfør indledende udvælgelsestests
 • Trin 2. Indsend din ansøgning
 • Trin 3. Telefonscreening med Academic Work
 • Trin 4. Samtale hos Academic Work
 • Trin 5. Reference-indsamling fra dine tidligere arbejdspladser
 • Trin 6. Velkommen til AW Academy!

Academic Work er ansvarlig for rekrutteringen til dette forløb. Alle, der gennemfører uddannelsen på AW Academy, er garanteret et fast job via Academic Work med en ansættelse som konsulent.

Praktisk information

Ansøgningsperiode: Ansøgninger gennemgås løbende, og pladserne kan besættes helt op til ansøgningsfristen.

Opstartsaften: 31. oktober, 2022, hvor du møder andre konsulenter, derer udvalgt til uddannelsen, og hvor det selvstændige forstudie starter.

Selvstudie: 1. november – 25. november, 2022

Uddannelsesforløb: 28. november, 2022 – 3. marts, 2023, (12 uger + 2 ugers selvstændige studier med mulighed for atholde (jule)ferie den 23.12.2022-06.01.2023). Undervisningen arrangeres hybridtalle hverdage fra 8:00 til 16:00. Derudover skal du være forberedt på at skullegennemgå læringen igen og forberede dig om aftenen og i weekenden.

Selvstudie og juleferie: 23. december, 2022 – 6. januar, 2023

Eksamensdag: 3. marts, 2023

"Hvis man er nybegynder - som jeg var for et år siden - så findes der ingen kortere vej en denne, til et af de sjoveste job som findes. Efter bare 12 uger er man midt i det hele, og arbejder som udvikler på rigtige projekt."
Nils Grashorn
"Det var et strategisk valg, at komme ind i IT-branchen eftersom meget kommer til at handle om IT fremover. Jeg har altid været teknik-interesseret og ville gerne arbejde med IT, men jeg vidste ikke helt hvordan. Via AW Academy fik jeg hurtigt en god indfaldsvinkel, og nu, 12 uger efter, arbejder jeg som systemudvikler. Det er sjovt!"
Lina Jonsson
Det faktum, at jeg fik et job, før kurset startede, gav mig en utrolig stor selvtillid, og det er så fedt, at Academy tror så meget på os. Når jeg ser tilbage på det, har AW Academy givet mig en helt særlig indsigt i IT-verdenen, og jeg har fået en større forståelse af, hvordan teknologien rent faktisk fungerer.
Ania Johansen