Gör testet

Konsulter från 

Prøv kræfter som Integration Developer hos NNIT efter kun 12 ugers træning

Prøv kræfter som Integration Developer hos NNIT efter kun 12 ugers træning

Kan du lide at arbejde med IT? Som Integration Developer er det vigtigste nemlig, at man kan få systemer til at fungere sammen og på den måde skabe bedre og nemmere IT-løsninger. Vi tilbyder nu intensiv træning, hvor det ikke er et krav, at man har tidligere erfaring inden for integrationsudvikling. Efter endt uddannelse starter din nye karriere via en ansættelse gennem Academic Work, hos NNIT.

Lämna din ansökan senast:

2022-08-01

Examen:

Start:

2023-01-13

2022-10-10

last application date:

2022-08-01

graduation:

Start:

2023-01-13

2022-10-10

Det hele hænger sammen

Systemintegration er den magiske ingrediens, der får alt inden for IT til at hænge sammen. Den forbinder data, applikationer og enheder med det formål at skabe en bedre og mere effektiv it-organisation. Integration er nøglen, når vores samfund og dets funktioner digitaliseres, og når alt efterhånden kommer til at hænge sammen. Efterspørgslen og behovet for effektive integrationer er stigende, og det samme er efterspørgslen på folk med færdigheder i systemintegration. Derfor er det at starte en ny karriere som Integration Developer en solid måde at fremtidssikre sit arbejdsliv på.

Integrationsudvikleren sikrer, at forskellige systemer, forretningsområder, industrier, leverandører og kunder kan arbejde problemfrit sammen på samme tid. Derudover håndterer integrationsudvikleren flere opgaver parallelt, og det er komplekst i den forstand, at det kræver en bredere forståelse af forskellige systemer. Ved at tilføje støtte til klienter stiger kompleksiteten, da det også kræver en konsultativ tilgang til at lære branchen og klienterne at kende. Når det er sagt, får du muligheden for at tilegne dig de rigtige færdigheder gennem et 12 ugers accelereret læringsprogram. Er du klar til en udfordring? Så er dette program noget for dig!

Efter den intensive uddannelse som Integration Developer får du et fast job gennem Academic Work som konsulent hos NNIT.

Uddannelsen afholdes fra 08.09.2022 til 13.01.2023. Uddannelsen finder sted i et internationalt virtuelt klasseværelse.. I programmet vil der være deltagere fra Sverige, Finland, Tyskland og Danmark. Dette giver dig mulighed for at opbygge et internationalt netværk allerede under træningen. Efter uddannelsen kommer du til at arbejde i NNIT.

Undervisningen er tilrettelagt på engelsk, og vi kræver derfor, at du har flydende engelskkundskaber i både tale og skrift. Efter endt uddannelse vil dit hovedsprog i dit job være på både engelsk og dansk.

OBS: Ansøgningerne gennemgås løbende, og stillingerne kan blive besat inden ansøgningsfristen.

Hvem er du?

Denne uddannelse og et job som Integration Developer vil passe dig, hvis du er interesseret i at:

 • Starte en karriere inden for IT, hvor du skal kode og skabe integrationsløsninger til forskellige kunder.
 • En variation i dine arbejdsdage, hvor du arbejder med forskellige systemer, forretningsbehov og krav.
 • Teamwork og samarbejde med kollegaer og kunder.

Besidder du:

 • Et nysgerrigt sind i forhold til IT, kodning, forretningsudvikling, problemløsning og support af kunder?
 • En stærk motivation og vilje til at begå dig i en krævende, intensiv uddannelse samt arbejde efterfølgende?
 • Kompetencer inden for kundeservice?
 • Stærke mundtlige og skriftlige engelsksprogede færdigheder: du er en flydende og en klar kommunikatør i både dansk og engelsk?
 • Evnen til at lære hurtigt? Det finder vi ud af ved de forskellige test til at starte ansøgningsprocessen!

Hvad får du?

 • Intensiv træning, der giver dig mulighed for at studere effektivt og praktisk under vejledning af en lærer samt med adgang til campus eller et fjerntliggende klasseværelse.
 • Job gennem Academic Work i NNIT efter endt uddannelse.
 • En hurtig vej til en ny karriere uden tidligere baggrund inden for IT-området.

Karrieremuligheder

Rollen som Integration Developer

Som Integration Developer kommer du til at arbejde med hele processen iforhold til integrationer. Det betyder blandt andet, at du skal identificere ogdefinere et kundebehov, designe og skabe en løsning, implementere den og tilsidst følge op på det. Du vil både deltage i kundemøder og afholde workshops,hvor dine kommunikative og samarbejdsmæssige egenskaber vil komme i brug.  

Jobgennem Academic Work hos NNIT.

Efter du har færdiggjort din uddannelse hos AW Academy, vildu begynde at arbejde fast hos Academic Work og arbejde som konsulent hos NNIT.I praksis lever og ånder du hverdagen hos NNIT– med Academic Work som support.

Sådan vokser du hos AW Academy

Intensiv træning på AW Academy fører til et job og muliggør en usædvanligeffektiv vej til en ny karriere.

Hurtig læring er muligt takket være Accelerated Learning, som primært er baseretpå selvlæring – både alene og i en gruppe. Meget af tiden går på at øve sig i praksis,så overgangen til arbejdet kan ske naturligt. Feedback og måling af læringsikrer, at du kan følge med.

Studierne indledes med forstudier af cirka en måneds varighed, som har tilformål at give den samme grundlæggende information til alle konsulenter, derdeltager i uddannelsen. Hvorefter der gennem forløbet vil blive opbygget denødvendige kompetencer. Materiale til forstudierne uddeles på opstartsaftenen d.8. september, hvor din rejse mod en ny karriere starter for dig og dine de andredeltagere på kurset.

Der er mange integrationsplatforme på markedet, men det særlige ved detteprogram er MuleSoft, ejet af Salesforce, der er pioneren inden for BusinessTechnology Transformation. Følgende er elementer fra programmets indhold:

 • Programming Language Fundamentals focused on Java
 • Databases, datastructures and data management systems
 • Integration concepts
 • MuleSoft infrastructure and architecture
 • Become a certified MuleSoft Developer
 • Integration Security
 • Testing, Documentation and Troubleshooting
 • Agile Project Management

Programoversigt

Ansøgningsperiode: Ansøgninger gennemgås løbende, og pladserne kan besættes helt op til ansøgningsfristen.

Opstartsdato: Den 8. september, hvor du møder andre konsulenter, derer udvalgt til uddannelsen, og hvor det selvstændige forstudie starter.

Intensiv træning:  Den 10.oktober-13. januar (12 uger + 2 ugers selvstændige studier med mulighed for atholde (jule)ferie den 23.12.2022-02.01.2023). Undervisningen arrangeres hybridtalle hverdage fra 9:00 til 17:00. Derudover skal du være forberedt på at skullegennemgå læringen igen og forberede dig om aftenen og i weekenden.

Dimissionsdag: Den 13. januar

Første arbejdsdag og start på fastfuldtidskontrakt: 16. januar

Om NNIT

NNIT er en del af Novo Nordisk-koncernen, og har i mere end 25 år specialiseret sig i it-løsninger; de er eksperter i at udvikle, implementere, drifte og rådgive om it-løsninger til brancher, hvor kvalitet er afgørende. NNIT har hovedkvarter i Danmark, og er aktive i mere end 12 lande på verdensplan, med mere end 3.000 ansatte verden over.

Som ansat i NNIT bliver du en del af en virksomhed, hvor værdierne: Åben & ærlighed, samvittighedsfuld og værdiskabende er en del af hverdagen, og er forankret i de personer, du arbejder sammen med. I 2021 vurderede IT Company Rank, NNIT som værende den mest attraktive arbejdsplads i Danmark for it-konsulenter. Du kan læse mere om NNIT her.

Hvad er MuleSoft?

MuleSofts Anypoint Platform™ er verdens førende integrationsplatform for SOA, SaaS ogAPI'er. Det bruges til at forbinde applikationer, data og enheder. I dag erover 175.000 udviklere og førende virksomheder i næsten alle brancher afhængigeaf MuleSoft Anypoint-platformen.

"Hvis man er nybegynder - som jeg var for et år siden - så findes der ingen kortere vej en denne, til et af de sjoveste job som findes. Efter bare 12 uger er man midt i det hele, og arbejder som udvikler på rigtige projekt."
Nils Grashorn
"Det var et strategisk valg, at komme ind i IT-branchen eftersom meget kommer til at handle om IT fremover. Jeg har altid været teknik-interesseret og ville gerne arbejde med IT, men jeg vidste ikke helt hvordan. Via AW Academy fik jeg hurtigt en god indfaldsvinkel, og nu, 12 uger efter, arbejder jeg som systemudvikler. Det er sjovt!"
Lina Jonsson
The best thing has been to achieve what I want to do in such a short period of time. If I had chosen a new bachelor's degree, I would have started my education now. Instead, I've graduated, and I immediately got to start my new career. It was very strange to know that you're going to start a job within three months, but still have no idea what that job means.
Elina Raanaas