Gör testet

Konsulter från 

Accenture Salesforce

Lær Salesforce og start som konsulent ved Accenture

Er du løsningsorienteret og vil du tage del i Accentures digitaliseringsrejse? Synes du, at det lyder spændende at bidrage til at løse forretningsmæssige udfordringer og skabe gode kundeoplevelser? Nu har du mulighed for at uddanne dig i den succesrige platform fra Salesforce via AW Academys program! På 12 intensive uger lærer du at arbejde med den markedsledende CRM-platform fra Salesforce. Efter eksamen vil du blive ansat af Academic Work og arbejde som konsulent for Academic Works kunde, Accenture!

Lämna din ansökan senast:

2022-01-14

Examen:

Start:

2022-05-20

2022-02-21

Send din ansøgning senest:

2022-01-14

EKSamen:

Start:

2022-05-20

2022-02-21

Hvem søger vi?

Er du en logisk problemløser med stærke kommunikationsegenskaber og besidder du et højt serviceniveau? Er du nysgerrig på IT-branchen, cloud-teknologi og vil du hjælpe virksomheder med at vækste? Har du den rette motivation og indstilling til at gennemgå en hård, intensiv uddannelse på 12 uger, og derefter indgå i en udfordrende stilling som Salesforce-konsulent? Er du flydende i engelsk og dansk, både på skrift og i tale? Så er du muligvis den helt rette kandidat til vores Academy program inden for Salesforce!

Vi lægger stor vægt på din motivation og vilje fremfor baggrund og din tidligere erfaring. Derfor er første skridt i vores rekrutteringsproces, at du skal gennemføre vores test, og herefter får du mulighed for at overbevise os om, at du er den rette person til jobbet og bør tildeles en plads i vores digitale uddannelse - med efterfølgende ansættelse hos Accenture.

Lyder dette som en interessant mulighed? I så fald tilbyder vi en 12 ugers intensiv uddannelse med start i februar 2022. Efter endt uddannelsessforløb vil du begynde i arbejdet som Salesforce-konsulent hos Academic Works kunde Accenture.

"Jeg har aldrig oplevet et arbejde, der har været så sjovt."

- Jon, Salesforce-alumni fra AW Academy Norge

Varieret hverdag som Salesforce-konsulent

At gennemføre Salesforce-programmet og arbejde med Salesforce-platformen passer til dig, der er interesseret i:

  • At digitalisere og udvikle kundeoplevelsen gennem innovativ teknologi, der er i konstant udvikling
  • Samarbejde med forskellige virksomheder for at finde deres forretningsmæssige udfordringer og løse dem
  • IT og programmering. Dog bruger Salesforce indbyggede funktioner til at udvikle frem for egentlig programmering

Salesforce

Markedsførende inden for innovation

Salesforce er anerkendt som en af verdens mest innvoative virksomheder og hyldes verden over for sine cloudløsninger og CRM-platforme. Salesforce blev grundlagt i 1999 i Californien og har i dag kontorer over hele verden. Mere end 150.000 virksomheder verden over anvender Salesforces cloudløsninger.

Efter uddannelsen starter konsulentopgaven, som indebærer, at du bl.a. kommer til at deltage i workshops for at forstå kundernes behov, for derefter at bygge og tilpasse Salesforce-platformen, så det imødekommer kundernes behov. Du kommer til at arbejde med både IT-arkitekter og udviklere for at tilpasse platformen og uddanne virksomhedernes interne superbrugere, så de lærer at anvende platformen på bedste vis. I jobbet medfølger også en del kompetenceudvikling og løbende certificeringer.

Nysgerrig på rollen? Hør vores alumni Jon fra Norge fortælle mere om hans hverdag som Salesforce-konsulent. Eller læs denne alumni-historie fra Sebastian som deltog på Salesforce-programmet i Sverige 2019.

The AW Academy Way

Hurtig vej til en ny karriere gennem Accelerated Learning

Denne intensive uddannelse drives i bootcamp format og foregår online i en periode på fuld tid over 12 uger. Formatet bygger på Accelerated Learning, hvilket indebærer højt tempo, korte teoretiske gennemgange og meget praktisk orienteret arbejde i teams.

Din udvikling er vigtig for os, derfor modtager du støtte og support af vores Program Manager samt vores undervisere under uddannelsesforløbet, for at støtte dig i din tekniske læring og dit generelle velbefindende. Du kommer til at deltage i løbende checkpoints og tests, som er en del af vores vurderingsproces, for at sikre at du når læremålene for programmet.

”Forløbet hos AW Academy var 'spot-on', og det faglige perspektiv hang uløseligt sammen gennem hele uddannelsesperioden. Vi lavede øvelser, der alle var relateret til de reelle problemer og opgaver, vi stå rover for på arbejdet”.

- Jon, Salesforce-alumni fra AW Academy Norge

Uddannelsesforløbet indledes med en måneds selvstudie, som du kan strukturere, så det passer dig. Målet er at samtlige deltagere på uddannelsen har de samme grundlæggende kundskaber, når programmet starter, som de derefter bygger videre på under selve forløbet. Materialet til selvstudiet uddeles på opstartsaftenen d. 24. januar 2022, hvor startskuddet for din og dine klassekammeraters rejse mod en ny karriere begynder. Introduktionsmaterialet indeholder en introduktion til CRM og grundlæggende Salesforcekundskaber.

Uddannelsen udbydes i samarbejde med Salesforce og deres partnervirksomheder, og vil forberede dig til at kunne arbejde med platformen direkte efter uddannelsens afslutning.

Under de 12 ugers intensiv uddannelse lærer du følgende:

  • Håndtering af kunderelationer
  • Salesforce som platform med fokus på udvalgte certificeringer
  • Selvledelse
  • Interessent- og kravhåndtering
  • Introduktion til Apex programmeringssprog og konstruktioner
  • Facilitering af workshops og træningsforløb
  • Præsentations- og kommunikationsegenskaber

Under uddannelsen er der krav til at bestå tre godkendte certificeringer. Disse certificeringer er Administration Essentials, Sales Cloud Consultant og Service Cloud Consultant. Som afslutning på programmet skal du i de sidste to uger udarbejde et afsluttende projekt, hvor du skal arbejde med en kundecase, og her får du mulighed for at specialisere dig i platformen.

Dette er et internationalt program med deltagere fra forskellige lande, derfor foregår alt undervisning online og remote, hvilket betyde,r at du vil deltage hjemmefra via digitale værktøjer. Vores kyndige undervisere vil være til stede under hele uddannelsen i undervisningstiden, som er mandag-fredag kl. 8:00-16:00.

Efter endt uddannelse fra AW Academy starter du i en fastansættelse via Academic Work og vil arbejde som Salesforce-konsulent ved Accenture. Vi leder efter kandidater med forskellig baggrund og uddannelse med et par års erfaring på arbejdsmarkedet. Vi opfordrer kraftigt kandidater fra forskellige brancher med de rigtige evner, personlige kvaliteter og som har lyst til at gøre et karriereskifte inden for IT til at søge.  

Rekrutteringsprocessen starter derfor med udvælgelsestests, der sørger for at finde ud af, om du har det, der kræves. Gå til testen.

PRAKTISK INFORMATION

Programforløb: 21. feb. 2022 – 20. maj 2022
Studieinformation: Online undervisning mandag-fredag kl. 8:00-16:00
Arbejdssted efter gennemført uddannelse: Accentures kontor i København
Opstartsaften: 24. januar 2022
Første dag hos Accenture: 23. maj 2022

Om Salesforce

Salesforce er anerkendt som en af verdens mest innovative virksomheder og påskønnes over hele verden for sine cloud-baserede CRM-platformløsninger. Salesforce blev grundlagt i 1999 og har hovedkontor i San Francisco, men har i dag kontorer verden over, hvor mere end 150.000 virksomheder bruger deres platform. Ikke alene blev de hyldet som en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes, de tog også førstepladsen hjem på Fortunes liste over de 100 bedste virksomheder at arbejde for.

Hvorfor lære gennem AW Academy?  

• Siden 2015 har over 2500 individer skiftet deres karriere gennem os! Nu er det din tur!  

• AW Academy – vores pædagogiske platform, som fokuserer på metoder, der får voksne til at lære på den mest effektive måde.  

• Dedikeret fuldtidsunderviser til stede og er tilgængelig dagligt for, at du får den nødvendige support  

• Medstuderende fra Finland og Sverige – en mulighed for at udvide dit nordiske netværk

"Det var et strategisk valg, at komme ind i IT-branchen eftersom meget kommer til at handle om IT fremover. Jeg har altid været teknik-interesseret og ville gerne arbejde med IT, men jeg vidste ikke helt hvordan. Via AW Academy fik jeg hurtigt en god indfaldsvinkel, og nu, 12 uger efter, arbejder jeg som systemudvikler. Det er sjovt!"
Lina Jonsson
"Hvis man er nybegynder - som jeg var for et år siden - så findes der ingen kortere vej en denne, til et af de sjoveste job som findes. Efter bare 12 uger er man midt i det hele, og arbejder som udvikler på rigtige projekt."
Nils Grashorn
Du får en uddannelse, der er målrettet netop det, virksomhederne har brug for, og det, du skal arbejde med. Det, vi gennemgår i løbet af kurset, er nøje planlagt. Tager du eksempelvis en treårig bachelorgrad, er uddannelsen meget bredere. Hvis du kan lide at arbejde med analytiske og logiske problemstillinger, bør du helt sikkert gå på AW Academy.
Peder Forfang