Gör testet

Konsulter från 

Accenture Azure

Lær Azure og start en ny karriere hos Accenture

Er du interesseret i teknisk problemløsning, samarbejde og muligheden for hele tiden at opnå ny viden? Er du nysgerrig på cloud-teknologi? Så bør du læse mere om Accenture Azure Cloud Academy. Efter et intensivt uddannelsesforløb i Azure Cloud starter din nye karriere som konsulent hos Accenture.

Lämna din ansökan senast:

2022-01-14

Examen:

Start:

2022-05-20

2022-02-28

Send din ansøgning senest:

2022-01-14

EKSamen:

Start:

2022-05-20

2022-02-28

Fremtiden findes i skyen

Næsten alle de tekniske værktøjer vi anvender i dag, er i skyen; e-mail, kalendere og sociale medier. Nu er det muligt for dig at tage del i vores intensive træningsprogram, som er sammensat i samarbejde med Accenture. På 12 intensive uger lærer du, hvordan Cloud fungerer og du lærer at bygge cloud-løsninger. Med denne ekspertise i bagagen står du over for en masse spændende fremtidige karriere- og udviklingsmuligheder hos Accenture.

Er du interesseret i at arbejde med en teknologi, der er eksploderet fuldstændig i vækst, at bygge morgendagens systemer og tjenester samt nysgerrig på, hvordan den digitale verden omkring os fungerer? Så har du måske lige fundet din næste karrieremulighed! At lære at arbejde med cloud-teknologi tidligt i karrieren skaber grobund for en succesfuld programmeringskarriere, hvor det er muligt at arbejde med blandt andet designløsninger og udvikling af systemer. Læs mere om Cloud her.

Hvem søger vi?

Vores intensive træning og arbejdet med cloud-teknologi passer til dig, som

 • Er nysgerrig på cloud-løsninger, kan lide at løse problemer og samarbejde med forskellige kunder
 • Er interesseret i at lære at programmere og udvikle applikationer
 • Er ansvarlig, grundig og kommunikativ
 • Har en videregående uddannelse og et par års erhvervserfaring
 • Behersker dansk og engelsk på højt niveau

Vi leder efter kandidater med forskellig baggrund og uddannelse med et par års erfaring på arbejdsmarkedet. Vi opfordrer kraftigt kandidater fra forskellige brancher med de rigtige evner, personlige kvaliteter og som har lyst til at gøre et karriereskifte inden for IT til at søge.  

Rekrutteringsprocessen starter derfor med udvælgelsestests, der sørger for at finde ud af, om du har det, der kræves.

Om uddannelsen

Programindhold

På 12 uger lærer du:

 • Azure Fundamentals: de grundlæggende byggesten, og får en forståelse af, hvad de gør og hvorfor, samt forskellige komponenter og arkitektur
 • At definere, udvikle, implementere og vedligeholde Azure-baserede løsninger for kunder
 • Grundlæggende programmering og Azure DevOps
 • Vigtigheden af sikkerhed i cloud-teknologi, og hvordan du bruger Azure Security-features og -funktioner i dit arbejde
 • At arbejde agilt
 • At styrke dine samarbejdsevner, præsentationsteknikker og andre færdigheder, der kræves i kundeprojekter

Dette er et internationalt program med deltagere fra forskellige lande. Det vil derfor blive gennemført digitalt, hvilket betyder, at du som elev deltager hjemmefra via digitale værktøjer. Programmet understøttes stadig af undervisere, hvor undervisningstiden finder sted mandag-fredag 8-16.  

Efter eksamen fra AW Academy, vil du begynde at arbejde på permanent basis hos Academic Work og arbejde som konsulent ved Accenture. Der bliver du en del af et Cloud Foundation Building team med erfarne kollegaer, som vil støtte dig i din fortsatte læringsrejse efter dine 12 ugers intensiv træning.  

Vores pædagogik

En hurtig vej til en ny karriere via Accelerated Learning

Denne intensive uddannelse drives i et særligt format og foregår online i en periode på fuldtid over 12 uger. Formatet bygger på Accelerated Learning, hvilket indebærer højt tempo, korte teoretiske gennemgange og praktiskorienteret arbejde i grupper. Din udvikling er vigtig for os, derfor modtager du løbende støtte og support af vores Program Manager og vores undervisere under uddannelsesforløbet. Dette er for at støtte dig i din tekniske læring og dit generelle velbefindende.

Efter hvert træningsmodul følger et tjekpunkt i form af en opgave eller test, der skal vise, hvorvidt du lever op læringsmålene for uddannelsen, og hertil vil du ligeledes modtage støtte til din egen refleksion over din læringskurve, som skal sikre, at du når målene. Vi ønsker en løbende opfølgning på deltagernes viden, færdigheder og kompetencer for at sikre høj kvalitet og skabe bedste mulig værdi. Du kan læse mere om vores pædagogik her!

Din nye rolle

Cloud-konsulent hos Accenture

En karriere som Cloud-konsulent hos Accenture involverer en spændende blanding af programmering, opbygning af digitale miljøer og samarbejde med både kunder, teammedlemmer og andre interessenter. Rollen byder på fremtidige udviklingsmuligheder og lyse karrieremuligheder.

Ikke bare programmering

Som Cloud-konsulent er du en del af et agilt team, der administrerer og udvikler Azure Cloud-miljøer. Hovedfokus vil være på infrastruktur for at opnå forståelse for systemernes logik og funktioner. En typisk dag begynder med et stående tjek ind med dine interne kollegaer hos Accenture, for sammen at planlægge dagen og opgaverne. I første omgang vil du fokusere på interne projekter og i givet fald også understøtte eksterne opgaver hos kunder.

Som Cloud-konsulent kommer du til at arbejde med:

 • Implementering af Cloud Solutions sammen med dit team
 • Verificering, fejlfinding og test af systemerne for at sikre, at den tekniske opsætning fungerer
 • Programmering; en stor del af arbejdet er at lancere applikationer og dermed er det vigtigt at forstå helheden. At samarbejde med og arbejde i kundens interface er en vanlig del af jobbet
 • Samarbejde med kolleger fra forskellige områder såsom netværk, cyber security, product owners, business owners og scrum masters

Mere information om rollen kan findes i jobannoncen på Academic Works hjemmeside.

Praktisk information:  

Programforløb: 28.2.2022 - 20.5.2022  

Opstartsaften: 31.1.2022

Forberedelsesstudier: 1.2.2022-25.2.2022

Studiested: Da uddannelsen er international, foregår den online via teknologiske værktøjer

Arbejdssted efter endt uddannelse: Accentures kontor i København

Efter uddannelsen starter din fastansættelse via Academic Work, med et job som konsulent hos Accenture.

Om Accenture

Accenture er en global konsulentvirksomhed med fokus på digitalisering, cloud-tjenester og cyber security. Med specialistviden og erfaring fra 40 forskellige brancher tilbyder virksomheden ydelser inden for strategi, rådgivning, IT, interaktive løsninger og forretningsoptimering.

Accenture har en tydelig tilstedeværelse både globalt og lokalt. På nuværende tidspunkt er de 569.000 medarbejdere fordelt på mere end 120 lande, som hver dag leverer på løftet om teknisk og menneskelig innovation. Ved at omfavne forandringens kraft skaber Accenture værdi for kunder, medarbejdere, aktionærer og samfundet som helhed. Læs mere om Accenture her!

Hvorfor lære gennem AW Academy?  

• Siden 2015 har over 2500 individer skiftet deres karriere gennem os! Nu er det din tur!  

• AW Academy – vores pædagogiske platform, som fokuserer på metoder, der får voksne til at lære på den mest effektive måde.  

• Dedikeret fuldtidsunderviser til stede og er tilgængelig dagligt for, at du får den nødvendige support  

• Medstuderende fra Norge, Finland og Sverige – en mulighed for at udvide dit nordiske netværk

Du får en uddannelse, der er målrettet netop det, virksomhederne har brug for, og det, du skal arbejde med. Det, vi gennemgår i løbet af kurset, er nøje planlagt. Tager du eksempelvis en treårig bachelorgrad, er uddannelsen meget bredere. Hvis du kan lide at arbejde med analytiske og logiske problemstillinger, bør du helt sikkert gå på AW Academy.
Peder Forfang
The best thing has been to achieve what I want to do in such a short period of time. If I had chosen a new bachelor's degree, I would have started my education now. Instead, I've graduated, and I immediately got to start my new career. It was very strange to know that you're going to start a job within three months, but still have no idea what that job means.
Elina Raanaas
"Jeg valgte at bytte til en branche, jeg knapt havde nogle forkundskaber inden for. Alligevel fik jeg job direkte efter AW Academy. Nu har jeg arbejdet som udvikler i nogle måneder og ikke fortrudt min beslutningen en eneste dag. Det er så sjovt! Trods at uddannelsen var kort, fik jeg et godt fundament at bygge videre ud fra. At arbejde inden for IT giver uendeligt mange muligheder. Man skal bare sørge for, at man aldrig holder op med at lære."
Moa Mackegård