Gör testet

Konsulter från 

Academy for Salesforce

Lær Salesforce-platformen og bliv konsulent i Cloud-økosystemet

Er du en kreativ person, der ønsker at arbejde i et IT-miljø, der ikke kun involverer kodning? Vil du hjælpe virksomheder videre i deres digitaliseringsrejse, og hvordan de kan arbejde smartere med forretningsløsninger? Nu har du mulighed for at blive trænet i Salesforce med AW Academy! I løbet af 12 intensive uger lærer du den markedsledende CRM-platform fra Salesforce. Efter endt uddannelse vil du blive ansat i Academic Work med opgaver hos en af deres partnervirksomheder. Dyk ned i Salesforce-verdenen med os i dette første internationale Academy Salesforce-program, og brug AW Academy som dit springbræt i Cloud – og videre i karrieren!

Lämna din ansökan senast:

2021-06-20

Examen:

Start:

2021-10-22

2021-08-02

Send din ansøgning senest:

2021-06-20

EKSamen:

Start:

2021-10-22

2021-08-02

HVEM VI LEDER EFTER

Om dig

Er du en problemløser, der elsker logiske tilgange, har stærke kommunikationsevner og et højt serviceniveau? Er du nysgerrig i IT-branchen, cloud-teknologien og forretningsvækst? Er du motiveret og klar til at arbejde hårdt gennem en hård og intensiv uddannelse, efterfulgt af en udfordrende rolle som  Salesforce-konsulent? Har du stærke danske og engelske kundskaber, både mundtligt og skriftligt? Så kan du meget vel være den rigtige kandidat til dette internationale Salesforce-program.

Vi værdsætter motivation og drivkraft højere end din baggrund, og hvad du har gjort tidligere. Hvis du er over 18 år gammel og består de indledende prøver i rekrutteringsprocessen, har du en chance for at fortælle os gennem interviewfasen, at du fortjener en plads i programmet.

Lyder det interessant? I så fald tilbyder vi en 12 ugers intensiv uddannelse, der finder sted online fra 2. august - 22. oktober. Efter endt uddannelse begynder du at arbejde i Salesforce-økosystemet som konsulent via Academic Work med et internationalt netværk af Salesforce-fagfolk fra din klasse.

HVORFOR SALESFORCE?

Forløber i innovation

Salesforce er anerkendt som en af verdens mest innovative virksomheder og er blevet hyldet over hele verden for sine cloud-tjenester og CRM-platforme. Salesforce blev etableret i 1999 i Californien og har kontorer over hele verden i dag.

Mere end 150.000 virksomheder verden over bruger deres cloud-tjenester. Den rolle, du skal arbejde i efter uddannelsen, betyder, at du vil udføre og deltage i workshops for at forstå kundens behov, for efterfølgende at opbygge og tilpasse Salesforce-platformen. Det betyder, at du vil samarbejde med både IT-arkitekter og udviklere om at tilpasse platformen og udvikle superbrugere i, hvordan du bruger platformen bedst muligt. Rollen omfatter også en stor del af egen kompetenceudvikling med løbende certificeringer.

Er du nysgerrig om rollen? Er du nysgerrig om rollen? Hør Jon fortælle mere om hans hverdag som Salesforce-konsulent eller læs artiklen her.

ACCELERATED LEARNING

Sådan lærer du via AW Academy

Intensiv uddannelse, der fører til en AW Academy-arbejdsplads, giver en usædvanlig effektiv vej til en ny karriere.

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med Salesforce og deres partnervirksomheder og vil forberede dig til at arbejde med platformen umiddelbart efter uddannelsen.

Hurtig læring er mulig takket være Accelerated Learning. Accelerated Learning er først og fremmest baseret på selvudført læring, alene og i grupper. Betydeligt det meste af tiden bruges på praktisk træning for at gøre overgangen til arbejde så naturligt som muligt. Motivation, evnen til at lære hurtigt og et meget stort ønske om at gøre en masse arbejde er forudsætninger for Accelerated Learning, og det er grunden til, at vores ansøgningsproces måler netop disse ting.

Programmet begynder med et månedlang uafhængig forberedelses-studie, hvis formål er at skabe den samme grundlæggende viden for alle deltagere, som kompetencen er bygget på i løbet af kurset. Materialet til forberedelses-studiet vil blive distribueret på lanceringsaftenen den 21. juni, hvor din og dine klassekammeraters rejse mod en ny karriere begynder. Fokus i perioden forud for studiet vil være på CRM-introduktion og grundlæggende Salesforce-viden.

I løbet af de 12 ugers digital undervisning lærer du:

• Styring af kunderelationer

• Salesforce-platformen med fokus på udvalgte certificeringer

• Selvledelse

• Forvaltning af interessenter og behovsstyring

• Introduktion til Apex-programmeringssprog & konstruktioner

• Workshop og uddannelsesfacilitation

• Præsentations- og kommunikationsevner

Under uddannelsen er der krav til tre godkendte Salesforce-certificeringer. Disse hedder Administration Essentials, Sales Cloud Consultant og Service Cloud Consultant. Endelig vil du i programmet udføre et endeligt projekt (de sidste to uger), hvor du vil arbejde med kundesager og have mulighed for at specialisere dig i platformen.

Dette er et internationalt program med deltagere fra forskellige lande. Det vil derfor blive gennemført digitalt, hvilket betyder, at du som elev deltager hjemmefra via digitale værktøjer. Programmet understøttes stadig af undervisere, hvor undervisningstiden finder sted mandag-fredag 8-16.

Efter eksamen fra AW Academy, vil du begynde at arbejde på permanent basis hos Academic Work og arbejde som konsulent i Salesforce-økosystemet. Læs om Sebastians hverdag som Salesforce-konsulent her. I praksis lever og ånder du dog for hverdagen hos Salesforce og Salesforces kundevirksomheder – Academic Work fungerer som en støtte. Mere information om rollen kan findes i jobannoncen på Academic Works hjemmeside.

Praktisk information

• Forberedelsesstudier: 21/6-2/8

• Intensiv uddannelse: 2/8-22/10 Man-fre 8-16 via et digitalt klasserum

• Eksamen: 22/10

• Første dag med konsulentopgaver: 25/10

• Sprog: Uddannelsen bliver afholdt på engelsk, og du kommer til at have klassekammerater fra Sverige, Norge, Tyskland og Finland.

Hvorfor lære gennem AW Academy?  

• Siden 2015 har over 1800 individer skiftet deres karriere gennem os! Nu er det din tur!  

• AW Academy – vores pædagogiske platform, som fokuserer på metoder, der får voksne til at lære på den mest effektive måde.  

• Dedikeret fuldtidsunderviser til stede og er tilgængelig dagligt for, at du får den nødvendige support  

• Medstuderende fra Norge, Finland, Tyskland og Sverige – en mulighed for at udvide dit nordiske netværk

"Det var et strategisk valg, at komme ind i IT-branchen eftersom meget kommer til at handle om IT fremover. Jeg har altid været teknik-interesseret og ville gerne arbejde med IT, men jeg vidste ikke helt hvordan. Via AW Academy fik jeg hurtigt en god indfaldsvinkel, og nu, 12 uger efter, arbejder jeg som systemudvikler. Det er sjovt!"
Lina Jonsson
Du får en uddannelse, der er målrettet netop det, virksomhederne har brug for, og det, du skal arbejde med. Det, vi gennemgår i løbet af kurset, er nøje planlagt. Tager du eksempelvis en treårig bachelorgrad, er uddannelsen meget bredere. Hvis du kan lide at arbejde med analytiske og logiske problemstillinger, bør du helt sikkert gå på AW Academy.
Peder Forfang
"Hvis man er nybegynder - som jeg var for et år siden - så findes der ingen kortere vej en denne, til et af de sjoveste job som findes. Efter bare 12 uger er man midt i det hele, og arbejder som udvikler på rigtige projekt."
Nils Grashorn