Intensiv uddannelse via AW Academy

Leder du efter en hurtig og effektiv måde at skifte eller booste din karriere på? AW Academy tilbyder intensiv uddannelse i højt tempo med masser af praktiske anvendelsesmuligheder. Uddannelsen indledes med et forberedelsesstudie og programmet varer 12 uger. Efter endt uddannelse garanterer vi fastansættelse via Academic Work.

Lige nu er ved ved at gøre klar til kommende programmer.
No items found.

SÅDAN FUNGERER VORES KONCEPT

Det er takket være vores Accelerated Learning-koncept, at vi kan uddanne vores deltagere til meget kompetente konsulenter på kort tid. Det finder hurtigt deres plads i det nye job og kan blive produktive teammedlemmer fra dag et efter endt uddannelse.

Hvordan virker det?

Accelerated Learning er baseret på hjerneforskning. Det medfører praktisk læring i højt tempo, teamsamarbejde og konstant feedback. Vores proces starter med en omhyggelig rekrutteringsproces, hvor vi udvælger ambitiøse personer med det rette potentiale i forhold til det pågældende uddannelsesforløb. Uddannelsen foregår i såkaldt bootcamp-format på fuld tid, som regel i løbet af tre intensive måneder. På grund af COVID-19 foregår undervisningen i øjeblikket digitalt.

Gør viden praktisk anvendelig

Vi tager udgangspunkt i specifikke opgaver, når vi tager stilling til, hvad deltagerne skal lære under deres uddannelse. Vi mener, at praksis er meget nyttig, når det gælder læring. Aktiviteterne og opgaverne engagerer, motiverer og skaber en tæt forbindelse til den professionelle rolle. Ved hjælp af disse komponenter skaber vi en stejl læringskurve for vores deltagere. Samtidig hjælper vi virksomheder med at få adgang til efterspurgt ekspertise.

Undervisningen foregår på fuld tid sammen med vores erfarne undervisere og finder sted enten på selve undervisningsstedet i København eller via fjernundervisning ved hjælp af digitale løsninger og i forlængelse af de officielle forholdsregler, der er udstukket af myndighederne i forbindelse med den nuværende pandemi.

Vejen til din nye karriere

For at finde ud af, hvem der skal deltage i vores programmer, ser vi primært på motivation og ambitioner. Tidligere erfaringer spiller en mindre rolle. Vi søger ambitiøse kandidater, der er villige og i stand til at tilegne sig store mængder viden på blot 12 uger. Det sker gennem psykometriske tests og dybdegående interviews.

1

test

Vi måler dine kognitive og analytiske evner i forhold til din personlighed
2

SEND DIT CV OG EN PERSONLIG ANSØGNING

Passer du til den profil, vi leder efter? Her er din motivation afgørende!
3

TELEFONINTERVIEW

Vi klarer de praktiske detaljer over telefonen
4

VI VURDERER DIN MOTIVATION OG PERSONLIGHED

Hvordan arbejder du, og hvad driver dig?
5

INTERVIEW OG REFERENCER

Personligt møde med en af vores rekrutteringseksperter
6

Tillykke!

Du er sikret en plads på AW Academy!